מפעל מעדני יחיעם ממשיך לפעול תחת מגבלות הקורונה. בשנת 2020 חל זינוק של 9.2% במכירות מוצרי המזון, בהם נקניקים ונקניקיות, בעקבות הצורך בבישול ביתי • תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם: "הקורונה מהווה עבורנו גם הזדמנות להתפתחות מחודשת. שתי הכשרויות מהוות פתרון מעולה לקהלים רחבים המחפשים הכשר גבוה"
יצרנית מעדני הבשר "מעדני יחיעם", בבעלות קיבוץ יחיעם שבגליל, מרחיבה את פעילותה בתחום המהדרין. החברה תחל לשווק מוצרים בכשרות מהודרת של "קהילות" ו"בית יוסף עטרה", בהם מגוון נקניקי סלמי, פסטרמה ונקניקיות. המוצרים ישווקו באריזות נוחות של 300 ו-400 גרם, באריזות משפחתיות ובצמדים וימכרו ברשתות המזון המהודרות בהן אושר עד, יש חסד, ברכל, האחים יעקובי, ח.כהן, מזוז אליהו ועוד.
סדרת מוצרי יחיעם בכשרות מהדרין כוללת מבחר נקניקים ונקניקיות בהם סלמי תה, פסטרמה ברביקיו, פסטרמה של פעם, מעודנת על האש, מעודנת עם פפריקה, סלמי גלילי מעושן, נקניקיות עוף ועוד. לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם, שתי הכשרויות מהוות פתרון מעולה לקהלים רחבים המחפשים הכשר גבוה. המוצרים עוצבו באריזות חדשות עם בולטות מיוחדת לסוג הכשרות וימכרו במחירי מבצע עד לאחר יום העצמאות.
שנת 2020 חלפה כשמפעל מעדני יחיעם פעל בצל הקורונה. המפעל, אשר הוגדר כמפעל חיוני, המשיך לייצר תחת תנאים מחמירים, במטרה להמשיך ולספק לשוק וללקוחות מוצרים באופן שוטף, וכן לשמור על בריאות עובדי המפעל. מנתוני סטורנקסט לסיכום 2020 עולה כי מכירות שוק מוצרי הצריכה הכוללות מזון, משקאות, טיפוח וניקיון, צמחו בשנה החולפת ב- 9.2% והסתכמו ב-51.8 מיליארד שקל.